Handelsbetingelser

Betaling

Alle priser er inkl. dansk moms på 25%.

Boxlifegear.dk modtager betaling med Dankort, Visa Dankort, Visa Electron, Mastercard. Ved betaling med betalingskort vil betaling først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Beløbet trækkes først, når vi sender varerne til dig. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Der er ikke mulighed for at betale via efterkrav.

Levering

Levering af varer fra Boxlifegear.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af ordrer sker med GLS.
Leveringstiden er 2-4 hverdage. Ved bestilling af varer fra fjernlager, kan der være op til 14 dages leveringstid. Dette vil fremgå ved det enkelte produkt.

Retur

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage.

Specialproducerede varer og bestillingsvarer tages ikke retur.

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Boxlifegear.dk, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Med rimelid tid menes 2 måneder fra fejlen/manglen er konstateret.
Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Boxlifegear.dk.
Du har to års reklamationsret efter du har fået varen leveret.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Boxlifegear.dk har stillet dig i udsigt.

Priser og forbehold

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer samt udsolgte varer.